Steel Mate 400Q1 LED vezeték nélküli, fém


34.900 Ft

{loadposition inset} Letölthető dokumentumok, táblázatok:  Beszerelési útmutató (1,02 MB)   Steel Mate 400Q1 digitális, vezetéknélküli, LED kijelzős tolatóradar, akár fém lökhárító Teljes leírás >

Termékleírás

{loadposition inset}

Letölthető dokumentumok, táblázatok:
 Beszerelési útmutató (1,02 MB)
 
Steel Mate 400Q1 digitális, vezetéknélküli, LED kijelzős tolatóradar, akár fém lökhárítóba is szerelhető!

Ha az érzékelőket fém vészhárítóba szerelik, a helyes működés érdekében a készletben található műanyag távtartó gyűrűket kell használni!!!
 

Túl vastag oszlopok autójában, túl sok a holttér és nem lát ki rendesen tolatáskor. A megfelelő megoldás az Ön számára a Steel Mate tolatóradar. A vezetéknélküli kiszerelés és a teljesen digitális szerkezet még a legkifinomultabb igényeket is kielégíti. A készülék pótkerék és vonóhorog kompatibilis, tehát ha ezek közül valamelyikkel rendelkezik gépjárműve, akkor sem fog zavart okozni a készülék működésében.

A LED-es kijelző és a hangjelzések segítségével, Ön megtudhatja még azt is, hogy milyen távolságra van a közeledő akadály. Rendelkezik adaptergyűrűkkel, így akár fém lökhárítóba is beszerelhető.

A parkolást segítő rendszer arra készült, hogy segítséget nyújtson a tolatásban. Nem helyettesíti a vezetőnek a tolatáskor általában fennálló felelősségét. A Steelmate semmilyen felelősséget nem vállal a rendszerre hagyatkozva végzett tolatás által okozott károkért. Minden esetben elengedhetetlen a megfelelő vezetési ismeretek használata, mint pl. lassítás, a tükör használata, az elővigyázatosság, stb.


Ez az egység csak a 12 V DC-vel ellátott járművekhez használható.


A beszerelést szakembernek kell elvégezni.


A vezetékek elhelyezésekor kerülni kell a magas hőmérsékletű helyeket!


A vezetékek csatlakozási pontját forrasztani és szigetelni kell.


Az beszerelés után ellenőrizni kell a rendszer helyes működését.


A Parkolást Segítő Rendszer (PTS) ismertetése
A parkolást segítő rendszer egy ultrahangos távolságfigyelő rendszer. A tolatás alatt elektronikusan érzékeli a jármű mögötti területet, és ha van valami az autó mögött, erre hangjelzéssel és digitális kijelzővel is figyelmeztet.
Termékeink minden darabja szigorú minőségi vizsgálaton esett át, mielőtt a piacra került volna. Tág hőmérséklethatárok között (-40 0C - +80 0C) megbízhatóan működik, és nagyon hasznos az esőben, hóban, éjszaka, stb. végzett tolatás során. A Steelmate parkolást segítő rendszer nagy segítséget nyújt tolatáskor.
Jellemzői:


Észlelési távolság: 0,30-1,70 m


Vezeték nélküli kapcsolat az ECU (elektronikus vezérlőegység) és a kijelző között


Minden aktiváláskor önteszt


3 színes LED mátrix kijelző mutatja a tárgy/akadály helyét


Téves riasztás ellen védett technológia


Minden időjárásban használható konstrukció (-40 0C - +80 0C)


Könnyen beszerelhető


Hangerő szabályozás


Specifikációk:


Feszültség: 12 V  3V


ECU áramfelvétel: 35 mA  5 mA


Kijelző áramfelvétel: < 270 mA


Hangjelzés: 70 ~ 90 dBAz olcsó.hu Steel Mate 400Q1 LED vezeték nélküli, fém lökhárítóba szerelhető tolatóradar árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Steel Mate 400Q1 LED vezeték nélküli, fém lökhárítóba szerelhető tolatóradar vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások