Steel Mate 400Q-COM LED vezeték nélküli 24V-os,


27.899 Ft

{loadposition inset} Letölthető dokumentumok, táblázatok:  Beszerelési útmutató (1,02 MB)   Steel Mate 400Q-COM digitális, vezetéknélküli, LED kijelzős tolatóradar, 24V-os kivitelben, ak Teljes leírás >

Termékleírás

{loadposition inset}

Letölthető dokumentumok, táblázatok:
 Beszerelési útmutató (1,02 MB)
 
Steel Mate 400Q-COM digitális, vezetéknélküli, LED kijelzős tolatóradar, 24V-os kivitelben, akár fém lökhárítóba is szerelhető!

Túl vastag oszlopok autójában, túl sok a holttér és nem lát ki rendesen tolatáskor. A megfelelő megoldás az Ön számára a Steel Mate tolatóradar. A vezetéknélküli kiszerelés és a teljesen digitális szerkezet még a legkifinomultabb igényeket is kielégíti. A készülék pótkerék és vonóhorog kompatibilis, tehát ha ezek közül valamelyikkel rendelkezik gépjárműve, akkor sem fog zavart okozni a készülék működésében.

A LED-es kijelző és a hangjelzések segítségével, Ön megtudhatja még azt is, hogy milyen távolságra van a közeledő akadály. Rendelkezik adaptergyűrűkkel, így akár fém lökhárítóba is beszerelhető.

Az olcsó.hu Steel Mate 400Q-COM LED vezeték nélküli 24V-os, fém lökhárítóba árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Steel Mate 400Q-COM LED vezeték nélküli 24V-os, fém lökhárítóba vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások