Professzionális programozható tolatóradar (4


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

{loadposition inset} Gyári minőségű, professzionális programozható tolatóradar 4 db fekete színű szenzorral  A gyári minőségű, hangjelzéses tolatóradar garantálja, hogy a tolatósze Teljes leírás >

Termékleírás

{loadposition inset}
Gyári minőségű, professzionális programozható tolatóradar 4 db fekete színű szenzorral
 A gyári minőségű, hangjelzéses tolatóradar garantálja, hogy a tolatószenzorok szinte teljesen beleolvadjanak a lökhárítóba!
 

Rendkívüli érzékenysége miatt, megóvja gépjárművét még a más tolatóradarok számára láthatatlan veszélyforrásoktól is. Mint például járdaszegélyek, illetve alacsonyabb tereptárgyak.
 
A tolatóradar csak olyankor lép működésbe, amikor hátrameneti fokozatban van a sebességváltó. A szett tartalmaz egy hangszórót, melynek segítségével hangjelzéssel követhetjük az akadályok távolságát.
Tulajdonságok:
Kiemelkedő, gyári minőség
Gyári kinézetet biztosító, festhető szenzorok


A szenzorok a lökhárító síkjába szerelhetők
A két típusú adapterszettel és a többféle állítógyűrűvel szinte minden autó lökhárítójához tökéletesen illeszthető
Nemcsak személy, de teherautókhoz, kamionokhoz is alkalmazható: 12 V / 24 V rendszerekhez egyaránt
Automatikus bekapcsolás, hangjelzéses figyelmeztetés
Tökéletesen testreszabható, programozható központi egység
Először szaggatott sípoló hang hallható. Ha ilyen hangjelzés mellett a tolatási manővert tovább folytatjuk és közelebb érünk az akadályhoz, egy folyamatos hangjelzésre leszünk figyelmesek. Ezt a hangjelzést hallván, nagyon közel van az akadály, ezért ajánlott a manővert azonnal befejezni.

A négy szenzor közül a két külső (kék) szenzor érzékelése 120 – 180 cm között, a két belső (fekete) szenzoré 50 - 95 cm között állítható a központi egység programozásával. Ennek köszönhetően nagyon pontosan tudjuk behatárolni a közeledő potenciális veszélyforrást.


A  központi egységen a kijelző segítségével nyomon követhetjük a beállítási lépéseket, illetve a nyomógomb segítségével változtathatjuk meg a paramétereket. A fejlett központi egység rendkívül sok paraméter átállítására ad lehetőséget, ilyenek a következők:
 
 
1. Riasztási hangerő
2. Szenzorok riasztási távolságai
3. Pótkerék érzékelés beállítása
4. Sebességváltó típusának beállítása

 
 
Ha először kerül tolatóradar beépítésre járművébe, tehát még nincs furat a lökhárítóban, a szenzor rögzítése az egyenes közbetéttel lehetséges. Ez biztosítja, hogy egy síkban legyen a szenzor és a lökhárító.
 
 

 
Ha már egy korábban beszerelt tolatóradarját szeretné a professzionális programozható tolatóradarra lecserélni, tehát meglévő furatba szeretné elhelyezni a szenzorokat, a csomagban található közbetétek segítségével teheti ezt meg.
 
 
 
 
A szenzorokataz autó színére lehet fényezni, így teljesen gyári hatású lesz a tolatóradar.
 A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatóradar jelzéseire, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze! A tolatóradar nem tévedhetetlen eszköz, a fizika törvényszerűségei miatt előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatóradar nem képes megfelelő időben figyelmeztetni a gépjárművezetőt.Az olcsó.hu Professzionális programozható tolatóradar (4 szenzoros) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Professzionális programozható tolatóradar (4 szenzoros) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.