MVA 2616 LED kijelzős tolatóradar


12.690 Ft

{loadposition inset}MVA 2616 univerzális tolatóradar4 darab fekete színű szenzorral, LED kijelzővel LED-es kijelzővel, valamint hangjelzéssel figyelmeztető tolatóradar. Rendkívüli érzékeny Teljes leírás >

Termékleírás

{loadposition inset}MVA 2616 univerzális tolatóradar4 darab fekete színű szenzorral, LED kijelzővel LED-es kijelzővel, valamint hangjelzéssel figyelmeztető tolatóradar. Rendkívüli érzékenysége megóvja gépjárművét még a más tolatóradarok számára láthatatlan veszélyforrásoktól, illetve akadályoktól, mint például járdaszegélyek és alacsonyabb tereptárgyak.A szenzorokon fém rögzítő fülek találhatóak, melyek segítségével könnyen és gyorsan felszerelhetőek a gépjármű lökhárítójára.Nagy fényerejű LED kijelző (az akadály távolságának és helyzetének megjelenítése) és hangjelzés segítségével figyelmezteti Önt az akadály közeledtéről.

Az olcsó.hu MVA 2616 LED kijelzős tolatóradar árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MVA 2616 LED kijelzős tolatóradar vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások