Kiyo ProPark3 lézeres eszköz tolatóradarral


64.900 Ft

Tolatóradar funkcióval kiegészített Kiyo LaserPro3 multifunkciós lézeres eszköz, e7 minősítéssel. Az egész Európai Unióban és Svájcban is legálisan birtokolható. Az egyetlen ilyen min Teljes leírás >

Termékleírás

Tolatóradar funkcióval kiegészített Kiyo LaserPro3 multifunkciós lézeres eszköz, e7 minősítéssel. Az egész Európai Unióban és Svájcban is legálisan birtokolható. Az egyetlen ilyen minősítésű készülék ebben a kategóriában.
High Power verzió, SCS-103-ra optimalizálva.
Több készülék vásárlása esetén egyedi árat adunk, beszerelőknek viszonteladás.

A legnagyobb darabszámban értékesített készülék Magyarországon, a fuvarozók és a taxitársaságok körében kifejezetten népszerű.

SCS-103 blokkolás: a legújabb SCS-103 lézert akár 0 méterig folyamatosan képes blokkolni szakszerű beszerelési mód mellett (legalább 3 fejnek azonos oldalra kell kerülnie, a beszerelési útmutatóban leírtak pontos betartásával).

Az SCS-103 lézer mérési jellemzői: az SCS-103 lézer 40 métertől 100 méter távolságig 10 méterenként állítható be a sebesség mérésére és rögzítésére automata módon. A fénykép a beállított mérési távolsághoz képest +/- 5 méternél készül, és mobiltelefonos kapcsolaton keresztül azonnal a rendőrség adatkezelési rendszerébe kerül. (Kiyo LaserPro tesztvideo itt.) További imformáció a tesztekről lejjebb olvasható.

Az SCS-103 nehezen észlelhető időben: többnyire takarásban (sokszor az útpadkán), derékmagasságnál alacsonyabban helyezik el. A lézersugár általában a rendszám magassában méri a sebességet, rendőr vagy rendőrautó nem áll a közelében. A beállítás után nem igényel kézi vezérlést, automatikusan készíti a fényképeket. Nagyon veszélyes, mert szemből és hátulról is ugyanúgy mérhetik vele a sebességet. Ismertető jele a sárga csík az oldalán.

Szoftverfrissítés: A Kiyo ProPark szoftvere nem frissíthető, azonban a frissíthető késszülékeknél is legalább 1 hónap a frissítés megjelenése. Ezalatt elkészül a frissített szoftveres Kiyo ProPark is. Egy frissíthető szoftveres lézerblokkoló árán típustól függően akár 3 - 6 készlet Kiyo szettet lehet vásárolni (további érv a Kiyo mellett, hogy ekkor a garancia mindig újra indul)!

A frissítés olykor nem kizárólag a szofvert érinti. Szükség esetén a hardver optimalizálása is megtörténik. A gyártó folyamatosan követi a rendőrség fejlesztéseit és teszteli a készülék hatékonyságát. Pár hónapja a rendőrség változtatott az SCS-103 lézer paraméterein, de ennek ellenére a Kiyo lézerblokkoló nem szorult szoftverfrissítésre (legutóbb kb. másfél éve az SCS-102 lézerek megjelenésekor kellett a szoftvert fejleszteni, ezt a többi lézerblokkoló esetében is meg kellett tenni).

A Kiyo lézerblokkoló 3 blokkolófejet tud meghajtani egy központi egységről. A fejek számának nem csak a blokkolási képesség, hanem az érzékelés szempontjából is nagy jelentősége lehet.
Ha az autó szélességéhez képest kevés blokkolófej felszerelve, akkor nagyon közeli vagy trükkös mérés esetén előfordulhat, hogy bemérik az autót: a blokkolófej nem érzékeli időben a lézert és így nem kezdi el időben a blokkolást, vagy a fej nem képes megfelelő erővel és/vagy szögben visszalőni a lézernek.
Minél nagyobb az autó mérete szemből, annál fontosabb a több fej beszerelése (pl. terepjárók, kisbuszok stb.), mert a lézeres rendőrök között több rendkívül felkészült, nagy gyakorlattal rendelkező, trükkös mesterlövész küzd a gyorshajtók ellen.

A megfelelő védelem az autó méreteitől és a vezetési szokásoktól is függ, ezért érdemes tanácsot kérni. Ez különösen magas autók (teherautók, buszok, terepjárók) esetén fontos, mert ilyen autóknál több fejet kell elszórni az autó teljes felületén.

Gyártó
Kiyo
Típus
Lézerblokkoló Lézerdetektor Radardetektor

Az olcsó.hu Kiyo ProPark3 lézeres eszköz tolatóradarral árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kiyo ProPark3 lézeres eszköz tolatóradarral vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások