Hangszórós tolatóradar, 4 szenzorral - fekete


9.900 Ft

{loadposition inset} Univerzális hangszórós tolatóradar 4 db fekete színű szenzorral Beszerelési útmutató (234,94 KB)   Hangjelzéssel figyelmeztető tolatóradar. Rendkívüli érzéke Teljes leírás >

Termékleírás


{loadposition inset}


Univerzális hangszórós tolatóradar
4 db fekete színű szenzorral

Beszerelési útmutató
(234,94 KB)

 

Hangjelzéssel figyelmeztető tolatóradar. Rendkívüli érzékenysége megóvja gépjárművét még a más tolatóradarok számára láthatatlan veszélyforrások illetve akadályoktól is, mint például járdaszegélyek, illetve alacsonyabb tereptárgyak.
 


8 darab állítógyűrűvel szállítjuk, melyek segítségével tökéletesen be lehet állítani a szenzorokat, minimálisra csökkentve a téves riasztások lehetőségét.
 
A szenzorokat az autó színére lehet fényezni, így teljesen gyári hatású lesz a tolatóradar.
Vízhatlan csatlakozó található az érzékelők vezetékein a szenzortól körülbelül 15 centiméterre, így a szett szerelése egyszerű és gyors (továbbá elkerülhető a teljes szett kivezetékezése a lökhárító leszerelése esetén).


Hangjelzés segítségével figyelmezteti Önt az akadály közeledtéről.

 

 


Ugye Ön sem szeretne így parkolni?

Az olcsó.hu Hangszórós tolatóradar, 4 szenzorral - fekete színű szenzorokkal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hangszórós tolatóradar, 4 szenzorral - fekete színű szenzorokkal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások