Golden Eye infra tolatókamera készlet (befúrható)


40.518 Ft

{loadposition inset}  Ugye Ön sem akar így beállni a parkolóba a hétvégi bevásárlások alkalmával?Ha nagy az autója holt tere és nehezen lát ki az autóból,akkor remek opció a tolatókam Teljes leírás >

Termékleírás

{loadposition inset}  Ugye Ön sem akar így beállni a parkolóba a hétvégi bevásárlások alkalmával?Ha nagy az autója holt tere és nehezen lát ki az autóból,akkor remek opció a tolatókamera használata:Golden Eye infra tolatókamera készlet (befúrható)LCD kijelzővel (5,8") és videobemenettelVisszapillantó tükörbe integrált kijelzővel, valamint hangjelzéssel figyelmeztető infra tolatókamera. Rendkívüli érzékenysége megóvja gépjárművét még a más tolatósegédek számára láthatatlan veszélyforrások illetve akadályoktól is, mint például járdaszegélyek, illetve alacsonyabb tereptárgyak. Nagy előnye a dobozban található állítógyűrű amely segítségével minden autótípushoz tökéletesen be lehet állítani a kamerát a megfelelő érzékelés érdekében.  A visszapillantó tükörbe épített kijelző és hangjelzés segítségével figyelmezteti Önt az akadály közeledtéről!

Az olcsó.hu Golden Eye infra tolatókamera készlet (befúrható) LCD kijelzővel árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Golden Eye infra tolatókamera készlet (befúrható) LCD kijelzővel vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások