Golden Eye 2825L 2.5" TFT tolatóradar (kamerás)


31.623 Ft

{loadposition inset}Letölthető dokumentumok, táblázatok: Beszerelési útmutató (1,24 MB) Paraméterek: Kijelző 2.5" szines (RGB) Képarány 4:3 (480x240) Kamera 1 db Szenzorok 4 db Ad Teljes leírás >

Termékleírás

{loadposition inset}Letölthető dokumentumok, táblázatok: Beszerelési útmutató (1,24 MB) Paraméterek: Kijelző 2.5" szines (RGB) Képarány 4:3 (480x240) Kamera 1 db Szenzorok 4 db Adaptergyűrű 16 db Ugye Ön sem akar így beállni a parkolóba a hétvégi bevásárlások alkalmával?Ha nagy az autója holt tere és nehezen lát ki az autóból,akkor remek opció a tolatókamera használata: Golden Eye 2825L 2.5" TFT tolatóradar A Golden Eye 2825L 2,5"-os TFT kijelzővel és hangszóróval segíti Önt a biztonságos parkolásban.Rendkívüli érzékenysége megóvja gépjárművét még a más tolatósegédek számára láthatatlan veszélyforrásoktól és akadályoktól is, mint például járdaszegélyek, illetve alacsonyabb tereptárgyak. Nagy előnye a dobozban található 16 db állítógyűrű, amelyek segítségével minden autótípushoz tökéletesen be lehet állítani az érzékelőket a megfelelő érzékelés érdekében.A 2,5" kijelző és hangjelzés segítségével figyelmezteti Önt az akadály közeledtéről!   

Az olcsó.hu Golden Eye 2825L 2.5" TFT tolatóradar (kamerás) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Golden Eye 2825L 2.5" TFT tolatóradar (kamerás) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások