Golden Eye 2605 hangszórós tolatóradar


9.900 Ft

{loadposition inset} Letölthető dokumentumok:Beszerelési útmutatóParaméterek hangszóró van hangjelzés van csoportokra bontott figyelmeztetés van adaptergyűrű 16 db van automatiku Teljes leírás >

Termékleírás

{loadposition inset}

Letölthető dokumentumok:Beszerelési útmutatóParaméterekhangszóró
van


hangjelzés
van


csoportokra bontott figyelmeztetés
van


adaptergyűrű
16 db van


automatikus bekapcsolás
van 

Hangjelzéssel figyelmeztető tolatóradar. Rendkívüli érzékenysége megóvja gépjárművét még a más tolatóradarok számára láthatatlan veszélyforrások illetve akadályoktól is, mint például járdaszegélyek, illetve alacsonyabb tereptárgyak.

Nagy előnye a dobozban található számos állítógyűrű, amelyek segítségével minden autótípushoz tökéletesen be lehet állítani a szenzorokat a megfelelő érzékelés érdekében.
Hangjelzés segítségével figyelmezteti Önt az akadály közeledtéről!

Az olcsó.hu Golden Eye 2605 hangszórós tolatóradar árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Golden Eye 2605 hangszórós tolatóradar vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások