ABM univerzális infrás tolatókamera (CAM-023)


14.990 Ft

    ABM tolatókamerák, a parkolást segítő eszközök új generációja!           Az ABM univerzális és járműspecifikus, valamint speciális tolatókamerái kiemelkedő megbízhatóságu Teljes leírás >

Boltok és árak

ABM univerzális infrás tolatókamera (CAM-023)  

Szállítási ár és információk:
A megrendelt árut a MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálata szállítja házhoz.


Termékleírás

    ABM tolatókamerák, a parkolást segítő eszközök új generációja!           Az ABM univerzális és járműspecifikus, valamint speciális tolatókamerái kiemelkedő megbízhatóságukkal és tökéletes képi megjelenítésükkel érdemelték ki magas rangjukat a parkolást segítő eszközök kategóriájában.   Az ABM parkolókamerák olyan parkolást segítő eszközök, amelyek a jármű hátsó részére rögzített kamera által látható képet a műszerfalra szerelt színes kijelzőn, vagy multimédiás fejegység kijelzőjén keresztül jelenítik meg. Az univerzális tolatókamerákon kívül elérhetőek széles választékban a járműspecifikus, valamint speciális kamerák, és hasznos kiegészítők is. Specifikáció: Minimális működési megvilágítás: 0,3 LUX; SNR:> 48 dB; Kimeneti: RCA, 1.0Vp-p, 75ohm; Szög: 120 fokos széles látószögű; Működési feszültség: 12V Anyaga: alumínium-magnézium ötvözet,műanyag Éjjellátó A képérzékelő: 1/4 éles CCD 170 fokos látószög Effektív felbontás:648x488 pixel TV szabvány : PAL/NTSC Felbontás: 420 TV sor Fehéregyensúly: Automata Csatlakozó típusa: RCA Tartozék 5 méteres RCA videó kábellel     A kijelzőn található segédvonal segítségével pontosan meg tudja határozni a közeledő tárgy távolságát. Az ABM univerzális tehergépkocsi parkolókamerája az infra lednek köszönhetően még jobb látást biztosít.         Kameravédővel ellátott, vízálló, infra-éjjellátós kamera nagy igénybevételre kifejlesztve (pl.: kamion, teherautó, busz).   FIGYELEM! Az infrás tehergépkocsi tolatókamerához szükséges még hosszabbító kábel, vagy vezeték nélküli egység, amelyet a kamera ára nem tartalmaz! Enélkül nem lehet csatlakoztatni a kamerát a kijelzőhöz!     ABM tolatókamera előnyei:         Egyszerűbb és gyorsabb parkolás. Hátramenetbe kapcsoláskor a tolatókamera képe automatikusan megjelenik.                 Csökkenti a koccanások lehetőségét. Csökkenti a balesetek veszélyét, amelyek a parkolási manőverek közben előfordulhatnak (pl. látószögön kívüli gyalogos) Biztos lehet abban, hogy teljes mértékben átlátja a jármű mögötti teret.       Figyelem!   Az itt látható ABM tolatókamera termékünk nem tartalmaz kijelzőt, sem a navigációs készüléket. Ezeket az eszközöket külön lehet megvásárolni.   A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A tolatókamera használatakor, előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatókamera kijelzőjén nagyon nehezen látható a kép a gépjárművezető számára. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatókamera kijelzőjére, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze!

Gyártó
ABM

Az olcsó.hu ABM univerzális infrás tolatókamera (CAM-023) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ABM univerzális infrás tolatókamera (CAM-023) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások