ABM univerzális infrás tehergépkocsi tolatókamera


29.900 Ft

{loadposition inset} Ne bízzon semmit a szerencsére tolatáskor!       Az ABM parkolókamera egy olyan parkolást segítő eszköz, amely a tehergépkocsi hátulján lévő kamera által láthat Teljes leírás >

Termékleírás

{loadposition inset}

Ne bízzon semmit a szerencsére tolatáskor!
 
 
 

Az ABM parkolókamera egy olyan parkolást segítő eszköz, amely a tehergépkocsi hátulján lévő kamera által látható képet a műszerfalra szerelt színes kijelzőre vetíti. 

 
Az ABM tolatókamera a lehető legjobb minőségben közvetíti a képet a vezető számára. A kijelzőn található segédvonal segítségével pontosan meg tudja határozni a közeledő tárgy távolságát. Az ABM univerzális tehergépkocsi parkolókamerája az infra lednek köszönhetően még jobb látást biztosít.
FIGYELEM!
Az infrás tehergépkocsi tolatókamerához szükséges még hosszabbító kábel, vagy vezeték nélküli egység, amelyet a kamera ára nem tartalmaz! Enélkül nem lehet használni a kamerát!
 


ABM tolatókamera előnyei:
 
 

Egyszerűbb és gyorsabb parkolás.
Hátramenetbe kapcsoláskor a tolatókamera képe automatikusan megjeleni


 


 
 

Csökkenti a koccanások lehetőségét.


Csökkenti a balesetek veszélyét, amelyek a parkolási manőverek közben előfordulhatnak (pl. látószögön kívüli gyalogos)
Biztos lehet abban, hogy teljes mértékben átlátja a jármű mögötti teret.

 

 
Ajánlott kiegészítő:
ABM tolatókamera vezeték nélküli beszerelő egység
Az ABM vezeték nélküli egység egy olyan  eszköz, amely a járműre szerelt kamera jelét az utasfülkében lévő monitorhoz vagy multimédiás fejegységhez juttatja el vezeték nélküli adatkommunikáció segítségével. 

Az extra nagy hatótávolságnak (több, mint 50m!) köszönhetően a leghosszabb járművekbe is gond nélkül használható. Segítségével a tolatókamera anélkül beépíthető, hogy végig kelljen vezetékelni az egész jármű belsejét ezzel esetlegesen megbontva a belső borításokat!
 Figyelem!


Az itt látható ABM tolatókamera termékünk nem tartalmaz kijelzőt, sem a navigációs készüléket. Ezeket az eszközöket külön lehet megvásárolni.
A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A tolatókamera használatakor, előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatókamera kijelzőjén nagyon nehezen látható a kép a gépjárművezető számára. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatókamera kijelzőjére, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze!


Gyártó
ABM

Az olcsó.hu ABM univerzális infrás tehergépkocsi tolatókamera (teherautó, kamion busz) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ABM univerzális infrás tehergépkocsi tolatókamera (teherautó, kamion busz) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások