ABM univerzális 7'' TFT-LCD monitor (12/24V


34.900 Ft

{loadposition inset} ABM univerzális 7'' TFT-LCD monitor (12/24V) tehergépkocsik, munkagépek részére Az ABM parkolókamerák és kijelzők olyan parkolást segítő eszközök, amelyek a jármű Teljes leírás >

Termékleírás

{loadposition inset}

ABM univerzális 7'' TFT-LCD monitor (12/24V) tehergépkocsik, munkagépek részére


Az ABM parkolókamerák és kijelzők olyan parkolást segítő eszközök, amelyek a jármű hátsó részére rögzített kamera által látható képet a műszerfal körül lévő színes kijelzőn, vagy multimédiás fejegység kijelzőjén keresztül jelenítik meg.
  
 
Felszerelése kétféle módon történhet. Az egyik lehetőség, hogy a mellékelt tartókonzollal rögzítjük a műszerfalon. A másik lehetőség a beszerelőkeret, amely lehetővé teszi a műszerfalba való beépítést. Az ABM kijelző a lehető legjobb minőségben fogadja a képet a vezető számára.
 
 
Beszerelőkeret
 
 
 

Gyártó
ABM

Az olcsó.hu ABM univerzális 7'' TFT-LCD monitor (12/24V teherautókhoz) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ABM univerzális 7'' TFT-LCD monitor (12/24V teherautókhoz) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások