ABM univerzális 7'' TFT-LCD QUAD monitor (12/24V)


49.900 Ft

{loadposition inset} ABM tolatókamerák, a parkolást segítő eszközök új generációja!   ABM univerzális 7'' TFT-LCD QUAD monitor (12/24V) audio bemenettel Az ABM parkolókamerák és kamera Teljes leírás >

Termékleírás

{loadposition inset}

ABM tolatókamerák, a parkolást segítő eszközök új generációja!
 
ABM univerzális 7'' TFT-LCD QUAD monitor (12/24V) audio bemenettel


Az ABM parkolókamerák és kamerarendszerek olyan eszközök, amelyek mindamellett, hogy a jármű hátsó részére rögzített kamera által látható képet a műszerfal körül lévő színes kijelzőn megjelenítik, akár buszok, teherautók belső terének, valamint munkagépek munkaterületeinek megfigyelésére is alkalmasak. A vízhatlan csatlakozók és nagy strapabírású kábelek segítségével a legzordabb környezetben is kiváló minőséget biztosítanak mind a kijelzők, mind pedig a különféle nagy igénybevételnek kitehető kamerák.
 
A monitor beépítése, rögzítése:

 A kijelző felszerelésének egyik lehetősége a mellékelt tartókonzollal lehetséges, amely segítségével műszerfalra rögzíthető a monitor. A szett tartalmazza. 
 

A másik lehetőség a beszerelőkeret, amely lehetővé teszi a műszerfalba, fejtámlába való beépítést. A szett tartalmazza. 

A harmadik lehetőség a szélvédőre, vagy bármely oldalüvegre rögzíthető tapadókorongos tartó. Ez egy opcionális kiegészítő, a szett nem tartalmazza.
 
Csatlakoztatás:
A kijelző 4db 4 érintkezős, vízhatlan csatlakozóval rendelkezik, amely közvetlen csatlakoztatást biztosít az 5880-as cikkszámú kamerákhoz, és az ezek összekötésére szolgáló hosszabbító kábelekhez. Azonban, ha univerzális, RCA kimenettel rendelkező eszközt szeretne csatlakoztatni, szüksége lesz 4PIN-RCA átalakító kábelre, amelyből a szett 1 darabot tartalmaz. Ha több, mint 1 univerzális eszközt szeretne csatlakoztatni, kiegészítő 4PIN-RCA kábel megvásárlására lesz szüksége!
 

A kijelzőhöz való 5880A-s cikkszámú kamera átalakító kábel nélkül csatlakoztatható, ugyanis ez a kamera is 4 PIN-es vízhatlan csatlakozóval rendelkeznek. A monitor ezen a 4 PIN-es csatlakozón keresztül látja el árammal az 5880A-s cikkszámú kamerát, így ebben az esetben nem kell külön tápellátásról gondoskodni.
A kijelző nem tartalmazza a monitor és kamera összekapcsolására szolgáló vízhatlan 4PIN-es csatlakozóval rendelkező hosszabbító kábelt! Ez külön megvásárolható 8, 15 és 28 méteres méretben.
 
Letölthető dokumentumok
 
Használati útmutató (385,07 KB)

Gyártó
ABM

Az olcsó.hu ABM univerzális 7'' TFT-LCD QUAD monitor (12/24V) audio bemenettel árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ABM univerzális 7'' TFT-LCD QUAD monitor (12/24V) audio bemenettel vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások