ABM univerzális 4,3 coll TFT-LCD monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

{loadposition inset}   ABM univerzális 4,3'' TFT-LCD monitor (visszapillantó tükörbe integrálva)   Az ABM parkolókamerák és kijelzők olyan parkolást segítő eszközök, amelyek a jármű Teljes leírás >

Termékleírás

{loadposition inset}

 
ABM univerzális 4,3'' TFT-LCD monitor (visszapillantó tükörbe integrálva)
 


Az ABM parkolókamerák és kijelzők olyan parkolást segítő eszközök, amelyek a jármű hátsó részére rögzített kamera által látható képet a műszerfal körül lévő színes kijelzőn, vagy multimédiás fejegység kijelzőjén keresztül jelenítik meg.
 

 
Felszerelése roppant egyszerű: a gyári visszapillantó tükörre kell egyszerű módon rögzíteni. Az ABM kijelző a lehető legjobb minőségben fogadja a képet a vezető számára. A kijelzőn található segédvonal segítségével pedig meg tudja határozni a közeledő tárgy távolságát. 
 
 
 
 
 
ABM tolatókamera előnyei:
 
 
 
 

Egyszerűbb és gyorsabb parkolás.
Hátramenetbe kapcsoláskor a tolatókamera képe automatikusan megjelenik.

 
 
  


 
 
 
 

Csökkenti a koccanások lehetőségét.
Csökkenti a balesetek veszélyét, amelyek a parkolási manőverek közben előfordulhatnak (pl. látószögön kívüli gyalogos)
Biztos lehet abban, hogy teljes mértékben átlátja a jármű mögötti teret.

 


 

 
Ajánlott kiegészítő:


ABM tolatókamera vezeték nélküli beszerelő egység


 

Az ABM vezeték nélküli egység egy olyan  eszköz, amely a járműre szerelt kamera jelét az utasfülkében lévő monitorhoz vagy multimédiás fejegységhez juttatja el vezeték nélküli adatkommunikáció segítségével. 
 
Az extra nagy hatótávolságnak (több, mint 50m!) köszönhetően a leghosszabb járművekbe is gond nélkül használható. Segítségével a tolatókamera anélkül beépíthető, hogy végig kelljen vezetékelni az egész jármű belsejét ezzel esetlegesen megbontva a belső borításokat!
  


Figyelem!
 A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A tolatókamera használatakor, előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatókamera kijelzőjén nagyon nehezen látható a kép a gépjárművezető számára. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatókamera kijelzőjére, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze!


Az olcsó.hu ABM univerzális 4,3 coll TFT-LCD monitor (visszapillantó tükörbe integrálva) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ABM univerzális 4,3 coll TFT-LCD monitor (visszapillantó tükörbe integrálva) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.