ABM tolatókamera tehergépkocsi hosszabbító kábel


4.990 Ft

{loadposition inset} ABM tolatókamera hosszabbító kábel (vízhatlan 28 méteres)     ABM tolatókamera vezetéke tehergépkocsinál nem bizonyul elég hosszúnak abban az esetben lehet Teljes leírás >

Termékleírás


{loadposition inset}


ABM tolatókamera hosszabbító kábel (vízhatlan 28 méteres)

 

 


ABM tolatókamera vezetéke tehergépkocsinál nem bizonyul elég hosszúnak abban az esetben lehet segítség a hosszabbító kábel.Figyelem!

A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A tolatókamera használatakor, előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatókamera kijelzőjén nagyon nehezen látható a kép a gépjárművezető számára. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatókamera kijelzőjére, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze!

Gyártó
ABM

Az olcsó.hu ABM tolatókamera tehergépkocsi hosszabbító kábel (vízhatlan 28 méter) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ABM tolatókamera tehergépkocsi hosszabbító kábel (vízhatlan 28 méter) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások