4.3 Tolatókamera monitor"


15.000 Ft

4.3" Tolatókamera monitor Szeretnél egy monitort az autódba, ami nem túl nagy, de nem is kicsi. Ez a 4.3"-os monitor közepes méretű. A monitor 2 videó bementtel is rendelkezik, így a tolatókam Teljes leírás >

Termékleírás

4.3" Tolatókamera monitor Szeretnél egy monitort az autódba, ami nem túl nagy, de nem is kicsi. Ez a 4.3"-os monitor közepes méretű. A monitor 2 videó bementtel is rendelkezik, így a tolatókamera mellett akár egy DVD lejátszó vagy még egy előre felszerelt tolatókamera is rácsatlakoztatható. A monitor nem csak autóban, hanem más számos helyen is használható.   Műszaki adatok: Képernyőméret: 4.3". Arány: 16:9/4:3 mini monitor. Rendszer: PAL/NTSC. Áramellátás: DC 12V. Felbontás: 480 X 234. Fogyasztás: 6W. Tolatókamera funkció: automatikusan a tolatókamerára vált. Videó bemenet:  2db videó bemenet tolatókamerának, DVD-nek, GPS-nek, TV-nek, stb... Méret: 122 mm X77  mm X 20 mm Állítható fényerő, kontraszt, árnyalat, telítettség. Könnyen beszerelhető.  A csomag tartalma: 1 X 4.3" tolatókamera monitor 1 X DC-kábel az áramellátáshoz Érdekel hogyan óvhatod meg az autódat tolatás közben? Ezt olvasd el: http://tolato-kamera.hu/blog/2016/05/31/igy-ovd-meg-az-autod-a-meghuzasoktol/ Nézd meg milyen a parkolás egy tolatókamera segítségével:

Az olcsó.hu 4.3 Tolatókamera monitor" árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy 4.3 Tolatókamera monitor" vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások