Xado 10W60 SL/CF Rally Sport 1 liter motorolaj


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

10W-60 Rally Sport SL/CF 1 liter Szintetikus / Rally Sport A XADO Atomic 10W-60 SL/CF Rally Sport olaj a legjobb szintetikus olaj a versenyzéshez. Speciális, teljesen szintetikus, szénhidrogén báz Teljes leírás >

Termékleírás

10W-60 Rally Sport SL/CF
1 liter
Szintetikus / Rally Sport

A XADO Atomic 10W-60 SL/CF Rally Sport olaj a legjobb szintetikus olaj a versenyzéshez. Speciális, teljesen szintetikus, szénhidrogén bázisú olajokból - polialfa-olefinekből (PAO) - készül. Speciális adalékokkal kezelik. Benzin, gáz és dízel üzemű motorokhoz mind a négy évszakban használható. Ideális a korszerű többszelepes turbómotorokhoz, beleértve azokat is, amelyek közbenső hűtőrendszerrel rendelkeznek. Különösen ajánlott verseny- és sportautókban használt motorokhoz.

A rendkívüli terhelés és sebesség mellett is maximális teljesítmény, üzemzavar-dinamika és tartósság az \"atomic revitalizant\" szabadalmaztatott fémkerámia képző formulájának köszönhető, ami minden XADO Atomic olaj összetevője.

Gyártó
Xado
Motorolaj viszkozitás
10W60
Motorolaj kiszerelés
1 Liter
Motorolaj felhasználás
Személygépjármű

Az olcsó.hu Xado 10W60 SL/CF Rally Sport 1 liter motorolaj árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Xado 10W60 SL/CF Rally Sport 1 liter motorolaj vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.