XADO SM/CF Eco Drive 5w-40 (PDTDi) 1 L


3.350 Ft

XADO 20122 A XADO Atomic 5W-40 SM/CF egy fémkerámia adalékkal ellátott, ultra magas minőségű szintetikus motorolaj. A mid-SAPS technológiára alapozott (közepes szintű szulfát hamu, foszf Teljes leírás >

Boltok és árak

XADO SM/CF Eco Drive 5w-40 (PDTDi) 1 L  

Szállítási ár és információk:
100% eredetiség garancia, akár ingyenes kiszállítás. Díjmentes átvétel szaküzleteinkben.


Termékleírás

XADO 20122

A XADO Atomic 5W-40 SM/CF egy fémkerámia adalékkal ellátott, ultra magas minőségű szintetikus motorolaj.

A mid-SAPS technológiára alapozott (közepes szintű szulfát hamu, foszfor, kén) speciális szintetikus bázis olajakkal, és a világ vezető gyártóinak korszerű adalékcsomagjaival készül.

 

Felülmúlja a legmagasabb amerikai (API SM/CF), európai (ACEA A3/B3/B4/C2/C3), valamint a vezető autógyártók (BMW, MB, és VW) előírásait.

Ideálisan használható a korszerű, nagyteljesítményű motorokhoz, beleértve a többszelepes turbómotorokat és a közbenső hűtőrendszerrel rendelkezőket is. Kifejezetten ajánlott az Euro-4 motorokhoz, amelyek a legmagasabb kipufogógáz tisztasági követelményeknek felelnek meg, három utas katalitikus konverterrel (TWC) és hamuszűrővel (DPF Dízel Részecske Szűrő) vannak felszerelve.

Alkalmazása a szabadalmaztatott fém-kerámia felületképző adaléknak köszönhetően sima futást, egyenletes teljesítményt és megbízható működést eredményez.

 

További előnyök:


A benzines autók motorolajára vonatkozó legmagasabb amerikai specifikációknak megfelel (API SM), az American Petroleum Institute (API) hivatalos jóváhagyásával. -mid SAPS- technológiával készül és biztosítja a kipufogó katalizátorok és hamuszűrők hosszabb élettartamát.
Megfelel az új európai minőségi kategóriának: ACEA C3 (legjobb teljesítményű olajok, átlagos szulfáthamu, kén és foszfor tartalommal).
Használata javasolt az Euro-4 motorokhoz (MB 229.31 engedély).
Kiemelkedő teljesítmény, a legmagasabb fokú védelem és megbízható motor üzem jellemzi.
Hosszú élettartamú olaj: a motorokban hosszabb olajcsere időszakokkal használható.
Meghosszabbítja a katalizátor élettartamát.
Tökéletesen tisztán tartja a motort.


 

Specifikációk: API SM/CF, ACEA A3/B4/C2/C3

Teljesíti a következő gyártói előírásokat: BMW Longlife-04, Fiat 9.55535-T2/S2/GH2, MB-Approval 229.31/226.5, VW 502 00/505 01., Porsche A40, Ford M2C-917A, Renault RN 0700/0710, GM dexos2

Az olcsó.hu XADO SM/CF Eco Drive 5w-40 (PDTDi) 1 L árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy XADO SM/CF Eco Drive 5w-40 (PDTDi) 1 L vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások