XADO SL/CI-4 20w-50 1 L


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

XADO A XADO 20W-50 SL/CI-4 City Line egy nagyteljesítményű, kiváló minőségű ásványi motorolaj. Fémkerámia felületképző adalékot tartalmaz. A legmagasabb teljesítményszintet igényl Teljes leírás >

Termékleírás

XADO
A XADO 20W-50 SL/CI-4 City Line egy nagyteljesítményű, kiváló minőségű ásványi motorolaj. Fémkerámia felületképző adalékot tartalmaz.

A legmagasabb teljesítményszintet igénylő gépkocsik és teher gépjárművek motorjaiba szánt többfokozatú motorolaj.

 

Az összetett, finomított ásványi alap és a legjobb adalékanyagok különleges egyvelege biztosítják az olaj kiváló működési tulajdonságait.

Az olaj jellemzői meghaladják mind a legmagasabb amerikai (API CI-4), európai (ACEA A3/B3/B4/E7) és nemzetközi (Global DHD-1) szabványok követelményeit, mind a vezető autógyártók (MB, MAN, Renault) specifikációit.

A XADO Atomic olaj összetevői között szereplő fémkerámia képző adalék révén az olaj hatékonysága, megbízhatósága és gazdaságossága mindvégig magas színvonalú marad.

A revitalizáló használata elismerten az energia- és erőforrás-takarékosság úttörő irányzata, amit igazolnak a világ 35 országában végzett hitelesített vizsgálatok.

 

Alapanyag:

A XADO Atomic 20W-50 SL/CI-4 motorolaj az Északi tengeri talapzatból származó kiváló minőségű, ásványi bázisolaj bonyolult finomítása révén nyert olajokra alapozva lett összeállítva.

 

Specifikációk:

API SL/CI-4/CH-4/CG-4/CF-4/CF, ACEA A3/B3/B4/E3/E5/E7, Global DHD-1

Gyártók előírásai (OEM):

MB 228.3, 229.1, Volvo VDS-2, MAN 3275, Renault (RVI) RLD ,Mack EO/M PLUS, Cummins 20,072/1/6/7/8, Caterpillar ECF1, ZF 04C/07C

Gyártó
Xado
Motorolaj viszkozitás
20W50
Motorolaj kiszerelés
1 Liter
Motorolaj felhasználás
Haszongépjármű Személygépjármű

Az olcsó.hu XADO SL/CI-4 20w-50 1 L árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy XADO SL/CI-4 20w-50 1 L vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.