XADO 10w-40 4T MA 1 L


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Négyütemű motorkerékpárokba való fémkerámia technológiás szintetikus motorolaj. Ez a revitalizáló gélekhez hasonlóan, egy fém-kerámia réteget hoz létre a motor belső alkatrészein, Teljes leírás >

Termékleírás


Négyütemű motorkerékpárokba való fémkerámia technológiás szintetikus motorolaj.

Ez a revitalizáló gélekhez hasonlóan, egy fém-kerámia réteget hoz létre a motor belső alkatrészein, ami sokkal simább és keményebb mint az eredeti fém alkatrész, és jelentősen kisebb belső súrlódást eredményez.

Xado olajok rendszeres használatával gazdaságosabb és csendesebb üzem érhető el, a motor élettartama számottevően megnő.

 

Specifikációk:

API SL, JASO MA

Gyártó
Xado
Motorolaj viszkozitás
10W40
Motorolaj kiszerelés
1 Liter
Motorolaj felhasználás
Motorkerékpár

Az olcsó.hu XADO 10w-40 4T MA 1 L árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy XADO 10w-40 4T MA 1 L vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.