XADO 10w-40 4T MA 1 L


2.850 Ft

Négyütemű motorkerékpárokba való fémkerámia technológiás szintetikus motorolaj. Ez a revitalizáló gélekhez hasonlóan, egy fém-kerámia réteget hoz létre a motor belső alkatrészein, Teljes leírás >

Boltok és árak

XADO 4T MA 10w-40 motorkerékpár olaj 1 L (Fém dobozos)  

Szállítási ár és információk:
100% eredetiség garancia, akár ingyenes kiszállítás. Díjmentes átvétel szaküzleteinkben.


Termékleírás


Négyütemű motorkerékpárokba való fémkerámia technológiás szintetikus motorolaj.

Ez a revitalizáló gélekhez hasonlóan, egy fém-kerámia réteget hoz létre a motor belső alkatrészein, ami sokkal simább és keményebb mint az eredeti fém alkatrész, és jelentősen kisebb belső súrlódást eredményez.

Xado olajok rendszeres használatával gazdaságosabb és csendesebb üzem érhető el, a motor élettartama számottevően megnő.

 

Specifikációk:

API SL, JASO MA

Gyártó
Xado
Motorolaj viszkozitás
10W40
Motorolaj kiszerelés
1 Liter
Motorolaj felhasználás
Motorkerékpár

Az olcsó.hu XADO 10w-40 4T MA 1 L árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy XADO 10w-40 4T MA 1 L vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások