Total Quartz 9000 Future NFC 5W-30 5L motorolaj


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Specifikációk: ACEA A5 / B5 API SL / CF Ford WSS-M2C 913C (913B) Termékismertető Szintetikus technológiával előállított üzemanyag-takarékos motorolaj benzin- és dízelüzemű motorokhoz. Has Teljes leírás >

Termékleírás

Specifikációk: ACEA A5 / B5 API SL / CF Ford WSS-M2C 913C (913B) Termékismertető Szintetikus technológiával előállított üzemanyag-takarékos motorolaj benzin- és dízelüzemű motorokhoz. Használatával hagyományos (15W-40) motorolajokhoz képest 5-9% üzemanyag takarítható meg. Legkorszerűbb, nem részecskeszűrős Ford modellekhez kifejlesztett termék.

Gyártó
Total
Motorolaj viszkozitás
5W30
Motorolaj kiszerelés
5 Liter
Motorolaj felhasználás
Személygépjármű

Az olcsó.hu Total Quartz 9000 Future NFC 5W-30 5L motorolaj árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Total Quartz 9000 Future NFC 5W-30 5L motorolaj vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.