Szervóolaj (Honda, Accura) TYPE S, TYPE V,


4.650 Ft

Szervókormány folyadék. Kifejezetten Honda és Accura autókhoz optimalizált. A gondosan kiválasztott adalékanyagok és a szintetikus komponensek a legjobb teljesítményt biztosítják szinte le Teljes leírás >

Termékleírás

Szervókormány folyadék. Kifejezetten Honda és Accura autókhoz optimalizált. A gondosan kiválasztott adalékanyagok és a szintetikus komponensek a legjobb teljesítményt biztosítják szinte lerakódásmenetesen. Szélsőséges hőmérsékleti (-40°C - + 100°C) körülmények között is tökéletes kenést biztosít a szervónak. Kiemelkedően magas a kémiai stabilitása, ezért hosszú életű.
Megfelel a követelményeknek / előírásoknak:
HONDA ULTRA PSF-II 
HONDA PSF típus S 
HONDA PSF típus V 
HONDA 08206-9002
ACCURA 08206-9002A
Kiszerelés: 1 liter

Az olcsó.hu Szervóolaj (Honda, Accura) TYPE S, TYPE V, 08206-9002 ULTRA PSF-II 1L Mannol 8970 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Szervóolaj (Honda, Accura) TYPE S, TYPE V, 08206-9002 ULTRA PSF-II 1L Mannol 8970 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások