Szervóolaj ATF-A (piros) PSF, GM ATF-A SUFFIX A,


2.200 Ft

Hidraulikus / sebességváltó olaj az autók, teherautók, autóbuszok és speciális járművek hidraulikájához és szervókormányrendszereihez a gyártó utasításai szerint. GM és ATF-A specifi Teljes leírás >

Termékleírás

Hidraulikus / sebességváltó olaj az autók, teherautók, autóbuszok és speciális járművek hidraulikájához és szervókormányrendszereihez a gyártó utasításai szerint. GM és ATF-A specifikációkkal. Autómata és manuális váltórendszerekhez is használható.
A termék jellemzői:
tulajdonság vizsgálati módszer egység érték Sűrűség 15 ° C-on D 1298 kg / m³ 872 Lobbanáspont COC D 92 ° C 168 Viszkozitás 100 ° C-on D 445 C St 6.9 Viszkozitás 40 ° C-on D 445 C St 36.9 viszkozitás index D 2270   149  
A megadott adatok szabványos laboratóriumi vizsgálatokon alapulnak, és csak tájékoztató jellegűek. A mutatók a megengedett tartományon belül változhatnak.
 
Kiszerelés: 1 liter

Az olcsó.hu Szervóolaj ATF-A (piros) PSF, GM ATF-A SUFFIX A, ALLISON C3, TO-2 1L Mannol árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Szervóolaj ATF-A (piros) PSF, GM ATF-A SUFFIX A, ALLISON C3, TO-2 1L Mannol vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások