Shell Helix Ultra Extra 5W-30 1L motorolaj


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Shell Helix Ultra Extra 5W-30 kiváló minőségű, teljesen szintetikus motorolaj, amely összetétele tudományos alapon lett kifejlesztve azért, hogy az Ön gépkocsijának motorja számára Teljes leírás >

Termékleírás


A Shell Helix Ultra Extra 5W-30 kiváló minőségű, teljesen szintetikus motorolaj, amely összetétele tudományos alapon lett kifejlesztve azért, hogy az Ön gépkocsijának motorja számára maximális tisztító tulajdonságokat biztosítson. Olyan speciális tisztító hatóanyagokat tartalmaz, amelyek aktívan és folyamatosan körbezárják a koszt és a káros lerakódásokat.
A Shell Helix Ultra Extra teljesen szintetikus kenőanyag, amely a nagyteljesítményű autózáshoz a legmodernebb védelmet biztosítja a motornak és a kipufogógáz-kezelő rendszereknek.
A terméket a vezető autógyártók - mint pl. a Mercedes-Benz, VW és BMW - jóváhagyták a megnövelt olajcsere-periódusokhoz és a kipufogógáz-kezelő berendezések védelmére.
Mivel a termék megfelel az ACEA C2/C3 szerinti követelményeknek használható a modern PSA és a Renault személyautók hasonló motorjaihoz egyaránt. Maximális motortisztaság a nagy teljesítményű autózás érdekében. Felfrfissíti és védi az Ön autóját.
Speciális, aktív tisztító összetevők a maximális motortisztaság és –védelem érdekében.
A szervizköltségek megtakarítása végett képes az olajcsere-periódusok meghosszabbítására.
Az alacsony foszfor- és kéntartalom miatt megakadályozza a részecskeszűrők meghibásodását.
Az alacsony foszfor- és kéntartalom hozzájárul a benzinüzemű autók katalizátorának védelméhez.
A motor folyamatos védelme a szervizelések között a tartós hő- és oxidációs stabilitás miatt.
Kisebb üzemanyag-fogyasztás és kiváló hidegindíthatóság mivel az alacsony viszkozitás gyors olajáramlást és kisebb surlódást eredményez.
Minimálisra csökkenti a motorzajt és a rezgést így a motor egyenletesebben és csendesebben jár.

Gyártó
Shell
Motorolaj viszkozitás
5W30
Motorolaj kiszerelés
1 Liter
Motorolaj felhasználás
Személygépjármű

Az olcsó.hu Shell Helix Ultra Extra 5W-30 1L motorolaj árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Shell Helix Ultra Extra 5W-30 1L motorolaj vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.