Scooter Power 2T 1L motorolaj


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Scooter Power 2T Teljesen szintetikus kétütemű motorolaj Kimagasló teljesítményű, speciálisan a robogó motorok különleges igényeihez kifejlesztett észter alapú teljesen szintetikus kétü Teljes leírás >

Termékleírás

Scooter Power 2T Teljesen szintetikus kétütemű motorolaj

Kimagasló teljesítményű, speciálisan a robogó motorok különleges igényeihez kifejlesztett észter alapú teljesen szintetikus kétütemű motorolaj. Valamennyi olaj befecskendezéses vagy benzin-olaj keveréküzemű robogóhoz ajánlható olaj.
Még a legkorszerűbb közvetlen befecskendezésű kétütemű, valamint az EURO 2 előírásnak megfelelő motorokhoz is használható.
Lényegesen csökkenti a füstképződést, megakadájozza a dugattyúgyűrűk megszorulását, védi a motort a kopástól.
Használatával jelentősen csökkenthető a károsanyag kibocsátás is.
Szabvány: API TC, ISO L-EGD, JASO FC

Kiszerelés: 1 literes flakon

Gyártó
Motul
Motorolaj kiszerelés
1 Liter
Motorolaj felhasználás
Motorkerékpár

Az olcsó.hu Scooter Power 2T 1L motorolaj árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Scooter Power 2T 1L motorolaj vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.