Repsol Moto Sport 4T 20W-50 1 L


1.990 Ft

A Repsol Moto Sport 4T 20W-50 egy félszintetikus motorolaj 4-ütemű motorokhoz. Magas hőstabilitást biztosít és viszkozitási szintje az ásványolajokhoz képest megkönnyíti az indítást a kü Teljes leírás >

Boltok és árak

Repsol Moto Sport 4T 20W-50 1 L  

Szállítási ár és információk:
100% eredetiség garancia, akár ingyenes kiszállítás. Díjmentes átvétel szaküzleteinkben.


Termékleírás

A Repsol Moto Sport 4T 20W-50 egy félszintetikus motorolaj 4-ütemű motorokhoz. Magas hőstabilitást biztosít és viszkozitási szintje az ásványolajokhoz képest megkönnyíti az indítást a különböző környezeti hőmérsékleteken. Természetesen garantálja a különböző motoralkatrészek optimális kenését és alkatrészeinek kisebb kopását.

Minőségi szintek


API SL
JASO T 903: 2016 MA & MA2

Gyártó
Repsol
Motorolaj viszkozitás
20W50
Motorolaj kiszerelés
1 Liter
Motorolaj felhasználás
Motorkerékpár

Az olcsó.hu Repsol Moto Sport 4T 20W-50 1 L árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Repsol Moto Sport 4T 20W-50 1 L vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások