Motorolaj Elf Evolution 700 ST 10W40 1 Liter


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Elf Evolution 700 STI 10W40 motorolaj - az Elf fél-szintetikus technológiának köszönhetően kimagasló védelem a legújabb benzines és dízel motorok számára! Jóváhagyások és minősítések Teljes leírás >

Termékleírás

Elf Evolution 700 STI 10W40 motorolaj - az Elf fél-szintetikus technológiának köszönhetően kimagasló védelem a legújabb benzines és dízel motorok számára! Jóváhagyások és minősítések: ACEA A3/B4 API SL/CF VW 501.01 VW 505.00 RN0700 - Renault dízel motorok DPF (részecskeszűrő) nélkül MB Approval 229.1 Minden nálunk kapható motorolaj EREDETI és jövedéki engedélyes nagykereskedőtől származik! Ezt a kannát a Total Hungaria Kft. saját zárjegyével látta el. Elf Evolution 700 ST 10w40 motorolaj az OEM előrírások szerinti kiemelkedő védelem az ELF fél-szintetikus technológiának köszönhetően. kitűnő védelem és tisztítás a motor számára a hosszabb élettartamért, speciálisan direkt befecskendezéses motorok számára fejlesztve, magas hőmérsékletes is tökéletes védelmet nyújt, magas viszkozitási indexe kitűnő védelmet nyújt magas hőmérsékleten és hideg indításnál is, extrém hőmérsékleti körülmények között is megfelelő védelmet nyújt, így hozzájárul a motor hosszabb élettartamához. Szakértelem, stílus és szenvedély ötvöződik az ELF motorolaj minden cseppjében. Az ELF márka mögött rejtőző kutatások és fejlesztések eredményei köszönnek vissza az ELF olaj termékek versenysportban elért eredményeiben. Az ELF saját stílusa = elegancia és presztízs Önnek, melyre büszke lehet. Az ELF kannákban tökéletesség, kaland és sportteljesítmény nyugszik bevetésre várva - szenvedély, ami magabiztossá teszi Önt. Kalandra fel! Legyen részese az ELF termékek újjászületésének!

Gyártó
Elf
Motorolaj viszkozitás
10W40
Motorolaj kiszerelés
1 Liter
Motorolaj felhasználás
Személygépjármű

Az olcsó.hu Motorolaj Elf Evolution 700 ST 10W40 1 Liter árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Motorolaj Elf Evolution 700 ST 10W40 1 Liter vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.