Marine 4T 10W-40 motorolaj 1l


4.809 Ft

Szintetikus technológián alapuló, modern, nagy teljesítményű, üzemanyagtakarékos motorolaj, a legújabb adaléktechnológiával. Szavatolja a motor tisztaságát és kitűnő kopásvédelmet. A Teljes leírás >

Termékleírás

Szintetikus technológián alapuló, modern, nagy teljesítményű, üzemanyagtakarékos motorolaj, a legújabb adaléktechnológiával. Szavatolja a motor tisztaságát és kitűnő kopásvédelmet. A korrózióvédelmi adalékok nagy arányának köszönhetően optimális védelmet nyújt a motor alkatrészeinek. Kimondottan hajózási területre fejlesztve. Eleget tesz a vezető motorgyártók követelményeinek. Katalizátorral és turbófeltöltővel tesztelve.
Alkalmazási terület:
Minden hajós benzin- és dízelmotorhoz. Különösen alkalmas nagy igénybevételnek kitett hajómotorokhoz. Különösen alkalmas Volvo Penta motorokhoz.
Gyártóművi jóváhagyás

ACEA A3
ACEA B4
ACEA E7
API SL
API CI-4
Volvo VDS-3

Gyártóművi ajánlás

Caterpillar ECF-1-a
Caterpillar ECF-2
Cummins CES 20071
Cummins CES 20072
Cummins CES 20076
Cummins CES 20077
Cummins CES 20078
Deutz DQC III-10
MAN M 3275-1
MTU Typ 2Az olcsó.hu Marine 4T 10W-40 motorolaj 1l árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Marine 4T 10W-40 motorolaj 1l vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások