MOBIL SYNT S SPECIAL V 5W-30 208 L motorolaj


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nagyteljesítményű SZINTETIKUS motorolaj a korszerű dízelmotorok előírásaihoz formulázva, ideértve a PD ("pumpe düse") TDI motorok szigorított motorolaj előírásait is. Alacsony viszkozitá Teljes leírás >

Termékleírás

Nagyteljesítményű SZINTETIKUS motorolaj a korszerű dízelmotorok előírásaihoz formulázva, ideértve a PD ("pumpe düse") TDI motorok szigorított motorolaj előírásait is. Alacsony viszkozitás szintjének köszönhetően könnyű futást és kiemelkedő hidegindítást biztosít. VW 505.00/505.01, FORD WSS M2C 917-A.

Gyártó
Mobil 1
Motorolaj viszkozitás
5W30
Motorolaj kiszerelés
208 Liter
Motorolaj felhasználás
Személygépjármű

Az olcsó.hu MOBIL SYNT S SPECIAL V 5W-30 208 L motorolaj árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MOBIL SYNT S SPECIAL V 5W-30 208 L motorolaj vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.