MOBIL AGRI EXTRA 10W 40 208 L STOU motorolaj


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Félszintetikus rendkívül nagy teljesítményű, többfunkciós kenőanyag. Ez az STOU kenőanyag kiváló teljesítményt nyújt a mezőgazdaság területén található benzin- és dízelmotorokban, Teljes leírás >

Termékleírás

Félszintetikus rendkívül nagy teljesítményű, többfunkciós kenőanyag. Ez az STOU kenőanyag kiváló teljesítményt nyújt a mezőgazdaság területén található benzin- és dízelmotorokban, hajtóművekben, hidraulikus rendszerekben, tengelyhajtóművekben és olajfürdőbe merülő fékekben egyaránt. STOU, API CE/SF/GL-4, ZF TE-ML 06C/07B, Allison C4 (csak AGRI), Ford M2C 159B, John Deere J27, Massey Ferguson MF 1139 / 1144.

Gyártó
Mobil 1
Motorolaj viszkozitás
10W40
Motorolaj kiszerelés
208 Liter
Motorolaj felhasználás
Haszongépjármű

Az olcsó.hu MOBIL AGRI EXTRA 10W 40 208 L STOU motorolaj árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MOBIL AGRI EXTRA 10W 40 208 L STOU motorolaj vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.