MOBIL 1 RACING 2T 1L motorkerékpár olaj


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Csúcsminőségű, teljesen szintetikus motorolaj kétütemű motorkerékpárokhoz. Széleskörben alkalmazható utcai és versenymotorokhoz. Kivételes motorvédelmet és rendkívüli motortisztaságot Teljes leírás >

Termékleírás

Csúcsminőségű, teljesen szintetikus motorolaj kétütemű motorkerékpárokhoz. Széleskörben alkalmazható utcai és versenymotorokhoz. Kivételes motorvédelmet és rendkívüli motortisztaságot garantál, valamint jelentősen csökkenti a füstölést. API TC, JASO FC Kiszerelés: 1L.

Motorolaj kiszerelés
1 Liter
Motorolaj felhasználás
Motorkerékpár

Az olcsó.hu MOBIL 1 RACING 2T 1L motorkerékpár olaj árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MOBIL 1 RACING 2T 1L motorkerékpár olaj vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.