Liqui Moly Top Tec 6200 0W-20 motorolaj 1l


8.110 Ft -tól

Szintetikus technológián alapuló, üzemanyag-takarékos high-tech motorolaj. Az Audi, Porsche és VW magas követelményeihez fejlesztve. A csökkentett viszkozitásnak köszönhetően kiváló hideg Teljes leírás >

Boltok és árak

Liqui Moly Top Tec 6200 0W-20 1 L  

Szállítási ár és információk:
100% eredetiség garancia, akár ingyenes kiszállítás. Díjmentes átvétel szaküzleteinkben.


Termékleírás

Szintetikus technológián alapuló, üzemanyag-takarékos high-tech motorolaj. Az Audi, Porsche és VW magas követelményeihez fejlesztve. A csökkentett viszkozitásnak köszönhetően kiváló hidegindítási tulajdonságokkal rendelkezik, fokozza a motor hatékonyságát és csökkenti a fogyasztást. Az innovatív adaléktechnológia kitűnő kopásvédelmet kínál, biztosítja a motor kiemelkedő tisztaságát és az oxidációval szembeni fokozott stabilitást. Rendkívül hosszú olajcsere-időközöket tesz lehetővé.(WIV stb).
Alkalmazási terület:
Különböző Audi, Porsche és VW modellekhez. Csak olyan benzin és dízel motorban alkalmazza (beleértve a részecskeszűrőseket is), amelyhez VW 508 00/509 00 szabványú kenőanyagot írnak elő. Turbófeltöltővel és katalizátorral tesztelve. Visszafelé nem kompatibilis.
Gyártóművi jóváhagyás

VW 508 00
VW 509 00

Gyártóművi ajánlás

Porsche C20Technikai adatlap

Gyártó
Liqui Moly
Motorolaj viszkozitás
0W20
Motorolaj kiszerelés
1 Liter
Motorolaj felhasználás
Személygépjármű

Az olcsó.hu Liqui Moly Top Tec 6200 0W-20 motorolaj 1l árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Liqui Moly Top Tec 6200 0W-20 motorolaj 1l vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások