Liqui Moly Leichtlauf HC7 Motorolaj SAE 5W-40 (HC


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

LIMO 1346Optimálisan használható nagy teljesítményű többszelepes, turbó és katalizátoros motorokhoz.Az alapanyagként felhasznált szintetikus olajak, valamint a kiváló minőségű adalékok Teljes leírás >

Termékleírás

LIMO 1346Optimálisan használható nagy teljesítményű többszelepes, turbó és katalizátoros motorokhoz.Az alapanyagként felhasznált szintetikus olajak, valamint a kiváló minőségű adalékok sokasága, biztosítja a legmodernebb motorok által megkövetelt tulajdonságok teljesítését. A High Performance Leichtlauf Motorenöl - el nemcsak 3.95 % benzinmegtakarítás, de az alapanyagként felhasznált olajak kedvező viselkedése következtében - magas hőmérsékletű tartományokban kiváló kenési stabilitás és alacsony olaj elhasználódás érhető el. Megfelel és teljesíti a következő minősítési és specifikációs előírásokat:API SJ/CF-4/SH/EC/CF-4 ACEA A3-96/ B3- 96 VW 500 00 és 505 00 (11 92)

Gyártó
Liqui Moly
Motorolaj viszkozitás
5W40
Motorolaj kiszerelés
1 Liter
Motorolaj felhasználás
Személygépjármű

Az olcsó.hu Liqui Moly Leichtlauf HC7 Motorolaj SAE 5W-40 (HC technológia) 1L árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Liqui Moly Leichtlauf HC7 Motorolaj SAE 5W-40 (HC technológia) 1L vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.