Hardt Oil Slideway 68 (20 L) Szánkenő olaj


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hardt Oil-SLIDEWAY 68 Specifikáció: ISO 6743/4 HG; ISO 11158 HG Gyári jóváhagyások: Cincinnati M P50 Termék leírás: Kimagasló formulája, magas minőségi ásványi alapú olajok és válogato Teljes leírás >

Termékleírás

Hardt Oil-SLIDEWAY 68 Specifikáció: ISO 6743/4 HG; ISO 11158 HG Gyári jóváhagyások: Cincinnati M P50 Termék leírás: Kimagasló formulája, magas minőségi ásványi alapú olajok és válogatott adalékanyagok együttese, amely eredményezi a kisebb súrlódást. ? rozsda védelem és korrózió gátló, illetve tapadásjavító adalékkal ellátott kenőanyag ? speciálisan alacsony súrlódás és magas terhelési képesség jellemzi ? kiváló kopásgátló és nyomásálló tulajdonságokkal rendelkezik, véd a berágódás és a túlzott mértékű kopás ellen még nagy terhelések esetén is ? kiváló emúlziós folyadék elválasztódási képesség ? magas oxidációs ellenállást és ezáltal hosszú élettartamot biztosít ? vízálló képesség a csúsztató felületeknél Alkalmazás: Szerszámgépek (fúró, maró stb.) vezetősínjeinek kenési feladatát ellátó olaj. Nagy terhelésű, lassan mozgó szerkezetek üzembiztos működését és az ún. ,,stick-slip" (akadozó) csúszás megakadályozására kifejlesztett kenőanyag. Használatakor a csúsztató illesztékeknél a hangok megszűnnek, illetve tartja a szerszámgép pontosságát.

Gyártó
Hardt
Motorolaj viszkozitás
S.68
Motorolaj kiszerelés
20 Liter
Motorolaj felhasználás
Szánkenő olaj

Az olcsó.hu Hardt Oil Slideway 68 (20 L) Szánkenő olaj árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hardt Oil Slideway 68 (20 L) Szánkenő olaj vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.