Eneos Sustina 0W-50 4L motorolaj


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A legújabb olajgyártási technológiák segítségével fejlesztett csúcsminőséget felülmúló teljesítménnyel rendelkező versenyolaj. Nagy teljesítményű sportautók számára „W Base” ala Teljes leírás >

Termékleírás

A legújabb olajgyártási technológiák segítségével fejlesztett csúcsminőséget felülmúló teljesítménnyel rendelkező versenyolaj. Nagy teljesítményű sportautók számára „W Base” alapolajból a „zero-súly” technológiával fejlesztett versenyolaj. A hosszú periódusú, nagy sebességű és terhelésű üzemmód számára ideális az olajfilm megtartó képessége és nagy hőtűrése okán. Kiváló magas hőmérsékleti és oxidációs stabilitást nyújt, illetve leredukálja a kokszosodás lehetőségét. Védi a turbót, ezáltal megnöveli annak élettartamát.
Gyártói előírások: API SN
Olaj típus: Teljesen szintetikus
Üzemanyag: benzin

Gyártó
Eneos
Motorolaj viszkozitás
0W50
Motorolaj kiszerelés
4 Liter
Motorolaj felhasználás
Személygépjármű

Az olcsó.hu Eneos Sustina 0W-50 4L motorolaj árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Eneos Sustina 0W-50 4L motorolaj vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.