Elf Competition ST 10w-40 1L motorolaj


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Szintetikus bázisú, magas teljesítményszintű motorolaj Renault benzin- (többszelepes, turbófeltöltésű) és dízelüzemű (szívó és turbófeltöltésű) személy- és könnyű-haszongépjár Teljes leírás >

Termékleírás

Szintetikus bázisú, magas teljesítményszintű motorolaj Renault benzin- (többszelepes, turbófeltöltésű) és dízelüzemű (szívó és turbófeltöltésű) személy- és könnyű-haszongépjárművek motorjaihoz, Renault gyári jóváhagyással és ajánlással. Nehéz körülmények között is tökéletes kenést biztosít városi, országúti és autópálya közlekedésben egyaránt, fokozott igénybevétel mellett. Minden évszakban használható. Kifejezetten a motorgyártók nyújtott olajcsere-periódusainak figyelembevételével lett kifejlesztve.Előnyei- Optimális teljesítményMegvédi a motort a túlzott kopástól, különösen kiemelkedő védelmet nyújt a vezérlés alkatrészeinek.- Megkönnyíti a hidegindítástKiemelkedő termikus stabilitás és oxidációgátló tulajdonságok jellemzik.- Hosszabb motorélettartamHidegindításkor tökéletes kenést biztosít, meghosszabbítva ezzel a motor élettartamát.- Hosszabb olajcsere-periódusA motorgyártók előírásainak figyelembevételével biztosítja a megengedett leghosszabb csereperiódusokat.Specifikációk:- ACEA A3/B4- API SL/ CF- VW 500.00/505.00- MB 229.1- Renault benzin és dízelüzemű motorokhoz (kivételek: 2.0 16V RS, 2.0T RS, 3.0 V6 RS, 3.0 dCi, 2.2 és 1.9 dCi részecskeszűrővel(DPF), Espace 1.9 dCi)

Gyártó
Elf
Motorolaj viszkozitás
10W40
Motorolaj kiszerelés
1 Liter
Motorolaj felhasználás
Személygépjármű

Az olcsó.hu Elf Competition ST 10w-40 1L motorolaj árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Elf Competition ST 10w-40 1L motorolaj vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.