BP VANELLUS Max Drain 10w40 5 Literes


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Megbízható védelmet nyújt a legkorszerűbb, hosszú karbantartási ciklusú európai nehéz haszongépjármű motoroknak. Egyaránt alkalmazható turbófeltöltős és szívódízel motorokhoz, kül Teljes leírás >

Termékleírás

Megbízható védelmet nyújt a legkorszerűbb, hosszú karbantartási ciklusú európai nehéz haszongépjármű motoroknak. Egyaránt alkalmazható turbófeltöltős és szívódízel motorokhoz, különböző üzemeltetési körülmények és klimatikus viszonyok esetén. Csak azokhoz az Euro 4-es és 5-ös motorokhoz ajánlott, amelyekhez a gyártó nem írja elő alacsony hamutartalmú motorolaj használatát. Az alacsony hamutartalmú motorolajat igénylő típusokhoz a Vanellus Max Drain Eco 10W-40 motorolajat javasoljuk.Megfelel a következő előírásoknak: ACEA E4/E5/E7, API CF, MAN M3277, MB-Approval 228.5, RVI RXD, RLD-2, Volvo VDS-3,Kiterjesztett szervizciklus az Euro 3 normát teljesítő DAF haszongépjárműveknél.

Motorolaj viszkozitás
10W40
Motorolaj kiszerelés
5 Liter
Motorolaj felhasználás
Haszongépjármű

Az olcsó.hu BP VANELLUS Max Drain 10w40 5 Literes Haszonjárműolaj árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BP VANELLUS Max Drain 10w40 5 Literes Haszonjárműolaj vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.