Elektromos felszerelés

Találatok száma: 651 db / 22 oldalon
termék kép nagyítás

Szivargyújtó elosztó kapcsolós 3-as 12/24V 30073

Talpas szivargyújtó elosztó

Akár 3db szivargyújtóról üzemeltethető készülék egyidejű alkalmazására szolgáló szivargyújtó elosztó. Legyen szó akár telefontöltőről, vagy GPS-ről vagy akár kisebb fogyasztású eszközökről, ez az eszköz tökéletes működést biztosít. Egészen 10A-ig azaz 120 Wattig terhelhető. A vezeték segítségével elvezethető az autóban. 12 illetve 24V-ról is használható.
Mérete:
Hosszúság: 170mm
Szélesség: 50mm
Magasság: 45mm
Talpas szivargyújtó elosztó Akár 3db szivargyújtóról üzemeltethető készülék egyidejű alkalmazására szolgáló szivargyújtó elosztó. Legyen szó akár telefontöltőről, vagy GPS-ről vagy akár kisebb » Termék lap
 

Találatok száma: 651 db / 22 oldalon

Az olcsó.hu Elektromos felszerelés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Elektromos felszerelés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.