Biztonsági öv hosszabbító 42 - 70 cm-ig


2.990 Ft

A gyárilag beépített biztonsági öv nem minden esetben elég hosszú ahhoz, hogy használni lehessen arra amire éppen szeretnénk, pl árurögzítésre. Ez a biztonsági öv hosszabbító pont ilye Teljes leírás >

Termékleírás

A gyárilag beépített biztonsági öv nem minden esetben elég hosszú ahhoz, hogy használni lehessen arra amire éppen szeretnénk, pl árurögzítésre. Ez a biztonsági öv hosszabbító pont ilyen esetekre nyújt megoldást, a meglévő övet 70cm-el hosszabbítja meg.
Az öv hossza állítható a pánt segítségével egészen 42cm-től 70cm-ig.

Figyelmeztetés!
Az öv hosszabbító a hatályos jogszabályok esetében nem használható forgalomban! A hosszabbító használata magas biztonsági kockázatot jelent! MÉRLEGELJEN, HOGY MEGÉRI-E! Lehetőleg ne használja személy, vagy gyerekülés rögzítésére, ha mégis ezt tenné, akkor a légzsákot mindenképpen kapcsolja ki!

Vegye figyelemebe, hogy a termékkel akár életet is kockáztathat! Elsősorban áru rögzítésre használja!
Öv hosszabbító használata esetén az esetleges balesetből származó sérülésért, sem a forgalmazó sem a gyártó nem vonható felelősségre!

Használata:
Csatlakoztassa a beépített biztonsági öv szárába a hosszabbító csattját, majd a beépített biztonsági öv csatját csatlakoztassa a hosszabbító aljzatába.

Gyártó
OEM

Az olcsó.hu Biztonsági öv hosszabbító 42 - 70 cm-ig állítható árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Biztonsági öv hosszabbító 42 - 70 cm-ig állítható vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások