Autolok 2000 Plus kormányzár


39.990 Ft

A legújabb fejlesztésű AUTOLOK 2000 PLUS kormányzár megakadályozza, hogy illetéktelenek ellopják, illetve használják járművét. A legújabb fejlesztésnek köszönhetően nem csak biztonság Teljes leírás >

Termékleírás

A legújabb fejlesztésű AUTOLOK 2000 PLUS kormányzár megakadályozza, hogy illetéktelenek ellopják, illetve használják járművét. A legújabb fejlesztésnek köszönhetően nem csak biztonságosabb, de mostantól az újabb kivitelezésű autókkal is kompatibilis az AUTOLOK 2000 PLUS kormányzár. A plus megnevezést azért kapta, mert szinte az összes ma forgalomban lévő autóhoz használható. A kormányzár gyártási jogát Magyarország megkapta, így támogathatja a hazai piacot a termék megvásárlásával.
Ugye tudjuk mindannyian, hogy nincsen ellophatatlan autó (sajnos), viszont minél több biztonsági eszközt használunk az autókban, akkor a tolvaj bandák inkább keresnek egy könnyebb "prédát". Az AUTOLOK biztonsági termékek elsősorban olyan autólopásgátló, amely a tolvajnak tartósan ellenáll, amelynek eltávolítása eszközigényes, fárasztó fizikai munkát követel meg, hosszú időt vesz igénybe, zajos és feltűnő.
Az AUTOLOK 2000 PLUS olyan kormányzár amelyik nem eltávolítható a kormány átvágásával, megakadályozza a kormány levételét, védi a légzsákot és tartósan ellenáll a fizikai támadásoknak ( ezt csak az Autolok 2000 Plusz tudja ). Az AUTOLOK 2000 Plus továbbra is csúcsnak számít az autóvédelemben, így az egyik legjobb védelem ár/érték arányban.
Az egyszerű kezelhetőség, az egyedülálló ellenálló képesség, a jó elrettentő hatás - ami az ismertségének terjedésével tovább fokozódott az elmúlt évtized során -, az ismétlődő nemzetközi tesztelési eredmények és az autósok pozitív tapasztalatai a legkeresettebb és a legmegbízhatóbb védelmi eszközzé léptették elő.

Az Autolok kormányzár jóval olcsóbb mint más, még hatékonynak mondható védelmi eszköz. Pl. egy beépített sebességváltó-zár árának kevesebb mint felébe kerül, bár hatékonyságban messze felül múlja azt. Az benyomott kuplunggal pillanatok alatt elvontatható, míg az Autolok 2000 Plus-el védett nem, mert nem kormányozható.
Az Autolok 2000 Plus 35-40cm kormánykerekekre használható.
Csomag tartalma:
1db Autolok 2000 plus biztonsági kormányzár
2db másolhatatlan kulcs
1db adapter az eltérő méretű kormányokhoz
A kormányzárra 2 év garancia érvényesíthető.

Gyártó
Autolok

Az olcsó.hu Autolok 2000 Plus kormányzár árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Autolok 2000 Plus kormányzár vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások