LED Munkalámpa 12/24V kerek 24W szúrófény


5.900 Ft

Termékjellemzők: Tápfeszültség: 12/24V Teljesítmény: 24W (9x3w) Fényforrás: SMD LED 9db Alkalmazhatóság: Munkalámpa szúrófény Védettség: IP 65 Rögzíthetőség: Csavarral Burkolat: Alu Teljes leírás >

Termékleírás

Termékjellemzők: Tápfeszültség: 12/24V Teljesítmény: 24W (9x3w) Fényforrás: SMD LED 9db Alkalmazhatóság: Munkalámpa szúrófény Védettség: IP 65 Rögzíthetőség: Csavarral Burkolat: Alumínium Színhőmérséklet: 6500k Univerzális felhasználhatóságú kerek munkalámpa erőteljese LED fényforrásokkal. A hosszabb élettartam érdekében alumínium ház (jobb hűtés). A felfogató konzolnak köszönhetően forgatható és dönthető.

Az olcsó.hu LED Munkalámpa 12/24V kerek 24W szúrófény árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LED Munkalámpa 12/24V kerek 24W szúrófény vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások