Antenna erősítő autóba 12V


1.650 Ft

Antenna erősítő 12V-os gépjárművekhez alkalmazható. Jelentősen elősegíti a jobb vételi lehetőséget a rádióadók esetében. Főként akkor érdemes ilyen antenna erősítőt alkalmazni, Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Antenna erősítő

12V-os gépjárművekhez alkalmazható. Jelentősen elősegíti a jobb vételi lehetőséget a rádióadók esetében. Főként akkor érdemes ilyen antenna erősítőt alkalmazni, ha nem megfelelően fogja a kedvenc rádióadónkat az antenna. Ezt vagy a sugárzás minőségének tudható be, vagy ha eloxidálódott az antenna.

Beszerelése:
1. Dugja be az antenna csatlakozóját (A) az erősítő aljzatába (B).
2. Dugja az erősítő antenna csatlakozóját (C) a radió antenna aljzatába (D).
3. A piros kábelt (E) kösse a biztositéktáblába.
4. A radió bekapcsolása után végezze el a radiócsatornák újrahangolását.

Technikai adatok:
Frekvenciaválasz:
FM 87,5 Mhz - 108 Mhz
AM 522 kHz - 1620 kHz
SW 6 Mhz - 15 Mhz
LW 144 kHz - 300 kHz
Feszültség: 12 V DC
Áramfogyasztás: kevesebb, mint 10mA
Kapaictás: 80pF

Az olcsó.hu Antenna erősítő autóba 12V árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Antenna erősítő autóba 12V vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások