Digitális voltmérő, hőmérő, óra 3:1-ben


3.250 Ft

Nagyon egyszerűen használható multifunkciós eszköz, mely hasznos eszköz lehet az autónkban, ugyanis ebben a szivargyújtóról üzemeltethető termék amiben óra, hőmérő, továbbá akkumulát Teljes leírás >

Termékleírás

Nagyon egyszerűen használható multifunkciós eszköz, mely hasznos eszköz lehet az autónkban, ugyanis ebben a szivargyújtóról üzemeltethető termék amiben óra, hőmérő, továbbá akkumulátor teszter van beépítve nagy segítségünkre lehet utazáskor. Az akkumulátor és a generátor állapotát figyelemmel kísérhetjük, ezáltal elkerülhető a váratlan akkumulátor hiba, ami pl. az autó elindulását megakadályozza. Nyaraláskor, vagy éppen a téli időszakban 1-2 naponta érdemes bevizsgálni az akkumulátort ezzel a teszterrel, illetve ellenőrizhető, hogy a generátor milyen töltöttséget biztosít a rendszernek, illetve azt is nézhetjük, hogy a generátor kapacitása elegendő-e a rendszer működésének stabil fenntartásához. Az üzemmódok között könnyedén tudunk váltani a készülék oldalán található gomb segítségével. A piros színű LCD kijelző, szinte minden fényviszonyban tökéletesen olvasható. A készülék üzemeltethető 12V-on illetve 24V-on is, így munkagépekbe, teherautókba, buszokba is használható.
A készülékben található egy belső akkumulátor is, mely a beállítások megtartásáért felel, így ha az óra nem kap áramot, akkor is megjegyzi az időt 20 napig.
Műszaki adatok:
Tápellátás: 12V illetve 24V
Csatlakozás: Szivargyújtóról
Óra pontossága: +/- 10 másodperc/hónap
Hőmérő: -20°C – +70°C /
Hibatűrés +/- 1°C
Voltmérő: 6-30V-ig
Hibatűrés: +/- 0.1V
Kábel hossza: ~1 méter

Rögzítés:
A csomagban található kétoldalú ragasztó segítségével.
Beállítás:
1. A készüléknek bekapcsolva kell lennie beállítás alatt, azaz csatlakoztassuk a szivargyújtó aljzatba.
2. Csatlakozás után az üzemmódok felváltva kezdenek váltakozni (óra, voltmérő, hőmérő)
3. Az óra beállításához nyomjuk meg két másodpercig a SET gombot.
4. Az perc kijelzés elkezd villogni, ezután nyomjuk meg a MODE gombot, amíg a percet be nem állítottuk.
5. Nyomjuk meg két másodpercig a SET gombot, ekkor az órát tudjuk beállítani, amihez ismét használjuk a MODE gombot.
6. A SET gomb 2 másodpercig tartó megnyomásával tudjuk nyugtázni a beállításainkat.
 
Üzemmódok váltása:
Az üzemmódok között tudunk váltani is, tehát ha csak az órára van szükségünk, akkor nyomja meg egyszer a MODE gombot.
Ha a MODE gombot megnyomjuk mégegyszer, akkor a VOLT mérőre kapcsol a műszer, ha ismét megnyomjuk a MODE gombot, akkor a hőmérő funkció aktiválódik. Ha ismét megnyomjuk a MODE gombot, akkor az üzemmódok folyamatosan váltakoznak.

Az olcsó.hu Digitális voltmérő, hőmérő, óra 3:1-ben WF-518 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Digitális voltmérő, hőmérő, óra 3:1-ben WF-518 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások