Üléshuzat univerzális 9db-os fekete-szürke Solid


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fekete-szürke üléshuzat szett Szolid, de mégis modern design-os univerzális üléshuzat,mely a legtöbb 5 személyes autóban használható, ahol az ülések elrendezése úgyáll össze, hogy el Teljes leírás >

Termékleírás

Fekete-szürke üléshuzat szett

Szolid, de mégis modern design-os univerzális üléshuzat,mely a legtöbb 5 személyes autóban használható, ahol az ülések elrendezése úgyáll össze, hogy elöl két különálló ülés található, a hátsó sor pedig egyben van,tehát a klasszikus személyautós kialakítás. Az üléshuzat nem csak védi a gyáriüléskárpitot az elhasználódástól és piszoktól, hanem egyedivé teszi az autóbelterét. Az üléshuzat oldala szándékosan gyengített varrással van varrva, hogyaz esetlegesen oldallégzsák működését ne befolyásolja, de a gyengített varrásaz üléshuzat tartósságát és minőségét nem befolyásolja. Szivacsos anyagagarantálja a kiváló illeszkedést és a jó tapadást az üléskárpiton. Könnyű felilletve levenni.
Figyelem! Az üléshuzat hátsó üléssora nem osztható, ígyhasználatával a hátsó üléssor döntéséről le kell mondania.
A csomag tartalma:
2db első üléshuzat
1db hátsó ülőlap huzat
1db hátsó háttámla huzat
5db fejtámlahuzat

Mosógépben 30°-on mosható

Az olcsó.hu Üléshuzat univerzális 9db-os fekete-szürke Solid 1842BKG árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Üléshuzat univerzális 9db-os fekete-szürke Solid 1842BKG vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.