Vízmelegítő, merülőforraló 24V 200W


1.750 Ft

Vízmelegítő merülőforraló 24V/200 Wattos Teherautókban, kamionokban, buszokban és munkagépekben használható vízforraló. Kizárólag 24V-ról üzemeltethető.Bögrék, kisebb tálakban lev Teljes leírás >

Termékleírás

Vízmelegítő merülőforraló 24V/200 Wattos

Teherautókban, kamionokban, buszokban és munkagépekben használható vízforraló. Kizárólag 24V-ról üzemeltethető.Bögrék, kisebb tálakban levő víz melegítésére szolgáló eszköz. Néhány másodperc alatt rendkívül magas hőmérsékletre felmelegszik a készülék.

Használati utasítás:
Helyezze el a melegítendő folyadékban a készüléket, de csak a fém részét. Ezután helyezze a szivargyújtó aljzatba a dugót és melegítse a kívánt hőmérsékletre.

Csak 24V-os szivargyújtóról üzemeltethető, elosztó használata nélkül!

Figyelmeztetés:
Működés alatt ne fogja meg a fémet, mert égési sérüléseket okozhat. Ne adja gyermek kezébe.
A terméket járó motor mellett használja, mivel rendkívül nagy a teljesítményfelvétele, így az akkumulátort hamar lemerítheti. Ha már nem használja a készüléket, akkor hagyja kihülni és csak utána csomagolja el. A terméket működés alatt ne hagyja őrizetlenül!

Az olcsó.hu Vízmelegítő, merülőforraló 24V 200W árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Vízmelegítő, merülőforraló 24V 200W vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások