Világítós fenyőfa (karácsonyfa) dekoráció autóba


1.200 Ft

Karácsonyt az autóban tölti, mert munkája esetleg megkívánja. Teremtsen karácsonyi hangulatot, ezzel a kis törpe világítós műfenyővel. Kicsi, könnyen üzembe helyezhető, tépőzáras önt Teljes leírás >

Termékleírás

Karácsonyt az autóban tölti, mert munkája esetleg megkívánja. Teremtsen karácsonyi hangulatot, ezzel a kis törpe világítós műfenyővel. Kicsi, könnyen üzembe helyezhető, tépőzáras öntapadó szalaggal rögzíthető. A fenyőfában egy melegfehér színű LED található, mely meghitt fénnyel világítja be a fenyőfát. Nagyon keveset fogyaszt. A benne lévő teszt elemmel nagyjából átvészelhető az ünnep. Bekapcsolást követően folyamatosan világít.
Használható: autóban, kamionban, teherautóban, munkagépben, irodában, egyéb dekorációként.
Mérete: 100x70x35mm

Az olcsó.hu Világítós fenyőfa (karácsonyfa) dekoráció autóba 100x70/35mm árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Világítós fenyőfa (karácsonyfa) dekoráció autóba 100x70/35mm vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások