Szélvédőtakaró téli-nyári 150x70cm 18835


790 Ft

Téli-nyári külső szélvédőtakaró Télen és nyáron is használható külső szélvédőtakaró, mely télen megvédi ablaktörlő lapátot és a szélvédőt a fagyástól, továbbá használa Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Téli-nyári külső szélvédőtakaró

Télen és nyáron is használható külső szélvédőtakaró, mely télen megvédi ablaktörlő lapátot és a szélvédőt a fagyástól, továbbá használatával könnyebben letakarítható az autó szélvédője, nem kell feltétlen bajlódni a hósepréssel és a jégoldással, ezáltal jelentős időt takarítunk meg az indulásnál.
Nyári védi az autó belterét a drasztikus felmelegedéstől, továbbá nem melegszik fel a kormány sem. Az alu/ezüst kiképzésnek köszönhetően megfelelő védelmet biztosít az UV sugárzás, fagyás és kisebb jégverés ellen.

Használata:
Szorítsa a szélvédőtakaró füleit az ajtó és a karosszéria közé. Magyarán csukja rá a fülekre az ajtót, úgy hogy kellően fedje a szélvédőt.

Mérete: 150x70cm

Az olcsó.hu Szélvédőtakaró téli-nyári 150x70cm 18835 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Szélvédőtakaró téli-nyári 150x70cm 18835 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások