Liquitech Thermo 90 fűtésrendszer fagyálló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Thermo90 egy fagyálló folyadék, amely fokozott védelmet nyújt a fagyás ellen háztartási és ipari fűtési rendszerekben. Ugyanakkor védi a rendszerben található fém elemeket (réz, alumí Teljes leírás >

Termékleírás

A Thermo90 egy fagyálló folyadék, amely fokozott védelmet nyújt a fagyás ellen háztartási és ipari fűtési rendszerekben. Ugyanakkor védi a rendszerben található fém elemeket (réz, alumínium, öntöttvas, sárgaréz, acél) a korróziótól.
Nem rongálja a gumi vagy műanyag elemeket. Biztosítja a hatékony hőátadást alacsony hőmérsékleten is, köszönhetően a folyékonyságának és a hozzáadott habzásgátló adalékoknak.


Glikol alapú folyadék, stabilizátorokat, korróziógátlókat, tartósítószereket és színezékeket tartalmaz.

Használata:
A Thermo90 ajánlott házakban és nyaralókban lévő kazános és szivattyús  fűtési rendszerekhez. 
 Ezen kívül ajánlott ipari fűtő-, klíma-, hűtőberendezésekhez és kompresszor állomásokhoz, stb.

Tárolás:

A terméket fedett, száraz helyen kell tárolni, távol a hőtől és a naptól 5-30 fokos hőmérsékleten.

Különleges előírás:
A fagyálló enyhén mérgező, irritálhatja a szemet és a bőrt. Minden kezelési, szállítási és tárolási műveletet megfelelő munkavédelmi előírásoknak megfelelően kell elvégezni.
THERMO90

Ioncserélt víz

Fagyási pont50%

50%

-30 ℃40%

60%

-25 ℃35%

65%

-18 ℃

Az olcsó.hu Liquitech Thermo 90 fűtésrendszer fagyálló folyadék -30°C, 20kg árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Liquitech Thermo 90 fűtésrendszer fagyálló folyadék -30°C, 20kg vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.