Lemosható filctoll

Találatok száma: 1 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Üvegfestő filctoll - lemosható

Üvegfestő filctoll 6 darabos készletben. Kreatív, kifejezetten üveg felületekre kifejlesztett üvegfestő filctoll, mely könnyedén le is mosható. Rajzolhatunk ablakra, üvegpohárra, vagy bármilyen más üvegfelületre. A gyerekek képzeletét fejleszti, hagyjuk őket rajzolni az ablakokra vagy poharakra. Felnőtteknek is használhatják, felcímkézhetik vele meg az üvegedényekben tárolt fűszereket és ételeket, egyedivé tehetjük az üvegeket, vagy összejöveteleken megkülönböztethetjük vele poharainkat. 

A
Üvegfestő filctoll 6 darabos készletben. Kreatív, kifejezetten üveg felületekre kifejlesztett üvegfestő filctoll, mely könnyedén le is mosható. Rajzolhatunk ablakra, üvegpohárra, vagy bármilyen más » Termék lap
 

Találatok száma: 1 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu lemosható filctoll árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy lemosható filctoll vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.