Alginát

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Cm3 alginat kapszula

Felhasználási javaslat: A CM3 Alginat kapszula a jóllakottság érzetét keltő készítmény, segítségével mérsékelhető az elfogyasztott táplálék, és ezzel a bevitt kalória mennyisége, így elérhető az egészséges súlycsökkenés. A kapszula a gyomorban egy puha, zselészerű anyaggá tágul, és a gyomor falával érintkezve folyamatosan stimulálja a gyomor jóllakottságáért felelős érzékelőit.

Adagolási javaslat: A CM3 Alginat kapszulából 30 perccel az étkezéseket megelőzően 3 kapszula szedése javasolt, 1
Felhasználási javaslat: A CM3 Alginat kapszula a jóllakottság érzetét keltő készítmény, segítségével mérsékelhető az elfogyasztott táplálék, és ezzel a bevitt kalória mennyisége, így elérhető az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Lady STELLA Argireline botox-hatású lehúzható alginát pormaszk, 6g

Tű használata nélkül éri el a BOTOX hatást káros mellékhatások nélkül.Gátolja a mimikai izmok összehúzódásához szükséges ingerületátvitelt, ezáltal csökkenti a ráncok mélységét és megakadályozza újabbak kialakulását.

Kísérletek szerint rendszeres alkalmazása 30 nap elteltével a mimikai ráncok mélységét akár 60%-kal csökkentheti.

Tengeri eredetű alginát tartalma intenzíven táplálja, bársonyossá varázsolja a bőrt. 45 év felett minden bőrtípusra ajánljuk.
Tű használata nélkül éri el a BOTOX hatást káros mellékhatások nélkül. Gátolja a mimikai izmok összehúzódásához szükséges ingerületátvitelt, ezáltal csökkenti a ráncok mélységét és megakadályozza » Termék lap
 

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu alginát árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy alginát vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.